Hogyan szerezek szinkron hangokat?
készítettem egy természet feletti animáció sorozatot, de nincs hangjuk, hogyan tudnék szerezni, vagy toborozni szinkron hangokat, (embereket) ??
Skype-ra gondoltam, jó lenne az??
Szia! Ismerős érzés. Én is animációkat készítek, és a szinkronnal nagyon sok problémám van. Ezért nem is készítek jelenleg szinkronos animációkat.
Ami azt illeti, ha ingyen akarsz szinkront találni, akkor érdemesebb angol animációt készíteni angol szinkronnal, és maximum rányomsz egy magyar feliratot. És ha nem akarsz plusz munkát magadnak, máskor érdemesebb inkább úgy dolgozni, hogy először összegyűjtöd a szinkronosokat, felveszed a hangot, és csak utána készíted el az animációt. EZ csak jó tanács, nem sértés. :)
Amúgy szeretem az animációkat, ha esetleg kész leszel vele, érdekelne, hogyha elküldöd, vagy belinkeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!