Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A szürke 50 árnyalata mennyire...

A szürke 50 árnyalata mennyire lesz nyálas film?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom akkor valentin napon jön ki, és arra gondoltam hogy elviszem moziba a barátnőmet. neki tuti tetszeni fog. De én mennyire fogom nehezen viselni ezt a filmet? 17/f
2015. jan. 26. 21:55
 1/4 anonim válasza:

Véleményem szerint, annyira csöpögősen nyálas nem lesz. a könyv sem erről volt híres. Inkább erotikával túlfűtött szexjelenetekre lehet majd számítani :)

ajánlom nézz trailereket és az ad egy kis képet a filmről.

persze az alaptörténete a filmnek az h a szűz lány beleszeret a multimilliárdos üzletemberbe, az ők bimbózó kapcsolatukról szól. Christian Greynek igazán egyedi izlése van szex terén.

Ez a könyv nagyon megosztja az embereket. van aki nagyon kedveli, van aki pedig nagyon nem.

2015. jan. 26. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:

"Ez a könyv nagyon megosztja az embereket. van aki nagyon kedveli, van aki pedig nagyon nem."

Nem véletlenül: irodalmilag nem egy maradandó alkotás, a BDSM világát meg totál hibásan mutatja be. No meg a magyar fordítás is külön megér egy misét :D

Az első kötetet olvastam, tipikus leányábránd: szűzleány beleszeret a jóképű, elbaszott (nemi) életű multimilliomosba és megpróbálja jól megmenteni. A kérdés az, hogy te ettől a koncepciótól magától mennyire mászol a falra.

Meg persze lesz némi szívdöglődés, hogy jajj,, te túl jó meg tiszta meg mittudomén vagy hozzám, de ha jól emlékszem azt viszonylag gyorsan lezavarják a könyvben is. A könyv inkább csaj belső vívódására, gondolataira, élményeire van kihegyezve (mármint a szexen kívül), kérdés az, hogy ezt a mozivásznon hogyan tudják megjeleníteni, vagy egyáltalán akarják-e.

Gonosz leszek, szerintem nyugodtan vidd el rá a barátnődet, max nem ugyanazt a filmet látjátok: ő romantikusat, te kabarét.

2015. jan. 27. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi. el fogom vinni
2015. jan. 30. 23:53
 4/4 anonim válasza:

így hogy láttam, meg kell mondanom, nem erre számítottam, bocsi

én végigszenvedtem a filmet, nekem kifejezetten nem tetszett

2015. márc. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!