Gandalfot és legolast a hobbitban miért nem tudták fiatalabbnak mutatni?
Na jó még mindig nem értitek a kérdés lényegét.:
A Gyűrűk ura KÉSŐBB TÖRTÉNT mint a Hobbit. De a Hobbit kb.10 évvel a Gyűrűk ura UTÁN KÉSZÜLT. Ezért Ian MCkellen (Gandalf) és Orlando Bloom (Legolas) öregebbek (és a filmben is öregebbnek látszanak), pedig ugyanúgy kellene kinézniük mint a GyU-ban. A kérdés arra irányult hogy miért nem fiatalították meg őket annyira hogy úgy nézzenek ki mint a Gyűrűk urában.
Régen kérdezted, de nem nagyon értették. :D
Szóval, értem, a színészek a két forgatás között öregedtek kb. 15 évet, és a fiatalabb énjüket, vagy legalább is azonos korú énjüket kellett volna látnunk a filmeken, ehelyett, látjuk azt a 15 évet.
Amit én tapasztaltam a témában, az az, hogy igen, nagyon fejlett a technika, de ott még nem tart, hogy ilyen dolgokat úgy tudjon eltüntetni, hogy azt ne vedd észre. Tehát: hogy ne legyen mű. És gondolom, úgy döntöttek, hogy inkább legyen így, elvégre Orlando arca még fiatalos, Gandalfunk a filmben is öreg... jobb, mintha anumált arcokhoz hasonlítanának, mert belepiszkálnánk.
Ráncokat még el tudnak tüntetni kb. nyom nélkül (szerintem ezt sok színész esetében meg is tették), de azért felhúzni egy szemhéjat, ott még nem tartunk. :)
Hozzáteszem, Orlando Bloom egész alkata megváltozott, a Gyűrűk Urában olyan volt, mint egy tinédzser. Nem csak az arca miatt tűnik idősebbnek. Ezen, számítógéppel változtatni, szintén nem szerencsés, mert mű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!