Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Fargo sorozatról mi a...

A Fargo sorozatról mi a vélemény? Hány része van?

Figyelt kérdés
Érdemes időt fektetni ebbe a sorozatba a HBO óriása, a trónok harca helyett? Szerintetek jó sorozat?
2015. jan. 24. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen, de eddig 10 része volt. Vége az első évadnak, idén lesz valamikor a második.
2015. jan. 24. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Még csak a második résznél tartok, de határozottan tetszik, Frank Peterson (ha jól emlékszem a nevére) karaktere nagyon el van találva.
2015. jan. 24. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Jan.28-án kezdi adni az AMC szinkronosan,én már feliratosan megnéztem és nagyon tetszett,elég egyedi hangulata van.
2015. jan. 24. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszett, érdemes végignézni. egyébként se egy hosszú valami, 10 rész, pár nap alatt le lehet darálni.
2015. febr. 8. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Érdemes belekezdeni,szerintem benne van a top 5-ben. Már vagy 3 hónapja befejeztem az első évadot,de még mindig a fülemben szól a főcímdala. Emellett ha esetleg elkezdenéd,érdemes még megnézni a Fargo című filmet,ami mondhatni az előzménye.
2015. máj. 4. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
mindenképp érdemes belekezdeni, ha szereted a kicsit különösebb hangulatú, egyedi sorozatokat. Előttem szóló válaszoló: van főcímdala???? Nekem nem tűnt fel.. :DDD
2015. jún. 6. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
2016. jan. 22. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!