Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto új részében Neji még...

Naruto új részében Neji még nem Jounin akkor ugye?

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 12:30
 1/9 k.mefisto1 ***** válasza:
pontosan Neji nem junin hanem chunin v mi de még csak genin szval érted:)
2015. jan. 24. 15:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi? :D Nem értem,mert elég hülyén fogalmaztad meg,de valószínű,hogy akkor ő chunin,vagy épp genin és chunin akar lenni,azért megy el a versenyre?
2015. jan. 24. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, amik most vannak vizsgás részek, itt még genin mint a többiek, de a jelenben már jounin.
2015. jan. 24. 17:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
2015. jan. 24. 17:31
 5/9 TallandThin Boy ***** válasza:
A sima Narutoban genin, a Shipuudenben pedig már jounin.
2015. jan. 24. 22:30
 6/9 TallandThin Boy ***** válasza:
#2 Milen versenyre gondolsz?
2015. jan. 24. 22:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom,de akkor shippuden elején csak ő egyedül jounin a társai közül?Shikamaru nem az?Am a Naruto 396.részében van most filler és a chunin vizsgáról van szó.
2015. jan. 24. 22:36
 8/9 TallandThin Boy ***** válasza:
Shikamaru chuunin, a 396-os részben azaz fillerben és a sima shippuudenben is. Neji pedig megelőzte Shikamarut, mert a mostani fillerben még csak genin, hiszen a chuunin vizsgán vesz részt. És mire Naruto visszatér fél év múlva addigra már jounin lett. Mellette egyébként még Temari és Kankuro lett jounin, ha jól emlékszem más nem.
2015. jan. 25. 16:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Elég kevés jounin lett akkor. :D
2015. jan. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!