Naruto új részében Neji még nem Jounin akkor ugye?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 12:30
1/9 k.mefisto1 válasza:
pontosan Neji nem junin hanem chunin v mi de még csak genin szval érted:)
2/9 A kérdező kommentje:
Mi? :D Nem értem,mert elég hülyén fogalmaztad meg,de valószínű,hogy akkor ő chunin,vagy épp genin és chunin akar lenni,azért megy el a versenyre?
2015. jan. 24. 15:35
3/9 anonim válasza:
Nem, amik most vannak vizsgás részek, itt még genin mint a többiek, de a jelenben már jounin.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
2015. jan. 24. 17:31
5/9 TallandThin Boy válasza:
A sima Narutoban genin, a Shipuudenben pedig már jounin.
6/9 TallandThin Boy válasza:
#2 Milen versenyre gondolsz?
7/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom,de akkor shippuden elején csak ő egyedül jounin a társai közül?Shikamaru nem az?Am a Naruto 396.részében van most filler és a chunin vizsgáról van szó.
2015. jan. 24. 22:36
8/9 TallandThin Boy válasza:
Shikamaru chuunin, a 396-os részben azaz fillerben és a sima shippuudenben is. Neji pedig megelőzte Shikamarut, mert a mostani fillerben még csak genin, hiszen a chuunin vizsgán vesz részt. És mire Naruto visszatér fél év múlva addigra már jounin lett. Mellette egyébként még Temari és Kankuro lett jounin, ha jól emlékszem más nem.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Elég kevés jounin lett akkor. :D
2015. jan. 25. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!