Sorozat függők (Többi lent)?
Jó sorozatokat keresek. Kíváncsi vagyok h ti mit is ajánlatok nekem. Leírom amit már láttam.
(The Walking Dead, Game of Thrones, Continuum, The Strain, Once Upon a Time, Under the Dome, True Blood, Outlander, Misfits, American Horror Story, Heroes, Black Sails.) Ezeket láttam/nézem folyamatosan.
Lehet ajánlani régebbi sorozatokat, újabbat bár milyet.
Csak vígjáték sorozatot ne. Nem az h nem szeretek nevetni de most nem azt szeretnék nézni hanem vami jó izgalmas sorozatot.
Sopranos - ez volt az első "komolyabb" HBO-s sorozat, gyakorlatilag innen kezdték komolyan venni a sorozatokat. Nagyon ütős, izgalmas.
The Wire - Ha a true detective-et szeretted akkor ez is tetszeni fog.
Breaking Bad - Nagyon izgalmas és precízen megírt, alap :)
Köszi.
Majd meglesem mind a 3-at. IMDB szerint mindegyik jónak tűnik. :)
Bosszú. - Ez ilyen lélektani thriller féleség keverve összeesküvéssel meg krimivel.
Babylon-5. - Ez egy Sci-fi, szerintem a legjobb, nekem mindmáig a kedvenc sorozatom.
Make It Or Brake it. - Ez egy ilyen tornászokról szóló sorozat, néha klisés, meg néhol érződik hogy amerikai, de élvezhető.
Pilótafeleségek. - Ez egy Izraeli szappanopera. Jobb mint a hazai szappanoperák, de átlagos ez is. Nem rossz, nézhető, báját az adja, hogy Izraeli, mert Izraeli sorozatot még úgyse láttál :)
Csillagkapu+Csillagkapu Atlantisz. - Jó Sci-fi, sőt a leghíresebbek és legjobbak egyike ebben a műfajban. Hosszú, az alap sorozat és a folytatása az Atlantisz 15 évad, szal el lehet vele lenni :)
Ezek jutottak hirtelen eszembe :)
A felsoroltak közül majdnem mindegyiket láttam.
Én most ezeket nézem: Agents of Shield, Criminal minds, Shameless, Doctor who, Modern family (ez vígjáték), How to get away with murder, The 100.
Orange is the new black- női börtönben játszódik, szerintem nagyon jó
My Mad Fat Diary
Hannibal
Breaking Bad
Prison Break
Vikings
Doctor Who
Spartacus 1.évada (Blood and Sand)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!