Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon tetszenek az utópiás,...

Nagyon tetszenek az utópiás, disztópiás filmek/sorozatok. Éhezők viadalához hasonlóak. Milyen ehhez hasonló filmek vannak még?

Figyelt kérdés

Ezeket ismerem : Éhezők viadala, Revolution, A beavatott, Az útvesztő, A burok, Az emlékek őre, Daybreakers, Walking Dead

Ezekhez hasonlóakat keresek.

2015. jan. 21. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Vendetta, 1984
2015. jan. 21. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
battle royal
2015. jan. 21. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Battle Royalt láttam, de könyvben jobban tetszett! De azért köszi. Köszönöm mindkét választ :) Írjatok még, ha tudtok :)
2015. jan. 21. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

1984

Az út

Mátrix

Kamera által homályosan

Legenda vagyok

V, mint Vérbosszú

12 majom

Looper

Robotzsaru

Terminátor

Ergo Proxy (anime)

meg van még egy csomó

2015. jan. 22. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy ha már animét is említettem, akkor még az Attack on Titan, ebből lesz élőszereplős film is ha minden igaz
2015. jan. 22. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Attack on Titant láttam :) Köszi az ajánlásokat :) Animék terén el vagyok látva bőven ezzel a "műfajjal" ott tényleg az ember mindent megtalál amit nézni szeretne, csak filmekkel vagyok mindig gondba.
2015. jan. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!