Lessz az ismeretlen drakulanak folytatasa?
Először is:
A fim nem nyerte el a tetszését a fejeseknek, ezért nem valószínű.
2.Lesz*
kapott*
új*
mutatja*
meghallgatnám*
eladtam*
csoki* (és nem csokki! Ezt illene tudni)
mondták*
3. Ha már te mondod, hogy viselkedjen valaki felnőtt módjára, akkor legalább tanulj meg írni... -.-
4.Mellesleg a válaszoló sem ismerheti a vesszőket...
Kedves vámpír.. úgy látszik nem szembesítettek a örvényekkel.
Súlyos bűn.
A herceg adott rá engedélyt hogy bárkit is beölelj a vámpírokhoz? ( herceg az aki a város felett uralkodik )
Ne ess a hűtlenség hibájába.. halál jár érte.
Kerüld az Arkhónokat, vigyázz magadra kicsi káinita.. Anarch... :3 Mi mindenhol figyelünk.~
Mellesleg nem tudom miért nem tetszik a fejeseknek a film, szerintem eszméletlen jó és a végén az a pár jelenet, talán könyörgés volt folytatásra. nagyobb történet áll az egész mögött mint egyébként lezajlik. Én remélem hogy majd egyszer valaki megcsinálja a folytatást.
Btw: Az első körben említett szavakra és kifejezésekre nem kérek szépirodalmi helyreigazítást, a Maszkabál lexikonjában minden benne van. Az okoskodás elkerülése végett.. jobb az óvatosság..~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!