Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lessz az ismeretlen drakulanak...

Lessz az ismeretlen drakulanak folytatasa?

Figyelt kérdés
rengeteg kritikat kapot a film de nekem megis tetszett es azert mert a film nem modern leragott csont volt hanem valami ujj ! jobban szeretem azokat a filmeket ahol a regi idok vampirjait mutassa be pl interju a vampirral vagy underworld vampirok a verfarkasok ellen amugy ha tudtok mondani hasonlot szivesen meghalgatnam

2015. jan. 18. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
én vámpir vagyok tehát tudom mi volt valójában és ez a megközelítés ami a filmben volt nem igaz főleg hogy személyesen ismertem a főszereplőt
2015. febr. 22. 01:48
 2/10 A kérdező kommentje:
-.- en meg villi vonka vagyok csak el adtam a csokkigyaram -.-
2015. febr. 23. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
nem hiszed el hogy az vagyok? pedig az vagyok ha kell átváltoztatlak
2015. febr. 24. 09:25
 4/10 A kérdező kommentje:
legyszives ne szorakozz mar viselkedj felnott emberek modjara ! vapirok nem leteznek de gondolom ezt mar jo paran montak neked :D
2015. márc. 1. 03:53
 5/10 anonim válasza:
A válasz, hogy van e folytatása a filmnek, az engem is érdekelne :D
2015. nov. 15. 16:04
 6/10 anonim válasza:
Nincs kilátásban.
2016. jún. 1. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
16%

Először is:

A fim nem nyerte el a tetszését a fejeseknek, ezért nem valószínű.

2.Lesz*

kapott*

új*

mutatja*

meghallgatnám*

eladtam*

csoki* (és nem csokki! Ezt illene tudni)

mondták*

3. Ha már te mondod, hogy viselkedjen valaki felnőtt módjára, akkor legalább tanulj meg írni... -.-

4.Mellesleg a válaszoló sem ismerheti a vesszőket...

2016. dec. 4. 12:13
 8/10 Bittike válasza:
61%
Nem lesz, mert Vlad ugyebár még mindig él, és látta a sok írástudatlant, ezért nem vállalta el a következő részt.
2017. dec. 28. 13:01
 9/10 anonim válasza:

Kedves vámpír.. úgy látszik nem szembesítettek a örvényekkel.

Súlyos bűn.

A herceg adott rá engedélyt hogy bárkit is beölelj a vámpírokhoz? ( herceg az aki a város felett uralkodik )

Ne ess a hűtlenség hibájába.. halál jár érte.

Kerüld az Arkhónokat, vigyázz magadra kicsi káinita.. Anarch... :3 Mi mindenhol figyelünk.~

Mellesleg nem tudom miért nem tetszik a fejeseknek a film, szerintem eszméletlen jó és a végén az a pár jelenet, talán könyörgés volt folytatásra. nagyobb történet áll az egész mögött mint egyébként lezajlik. Én remélem hogy majd egyszer valaki megcsinálja a folytatást.

Btw: Az első körben említett szavakra és kifejezésekre nem kérek szépirodalmi helyreigazítást, a Maszkabál lexikonjában minden benne van. Az okoskodás elkerülése végett.. jobb az óvatosság..~

2018. okt. 7. 01:47
 10/10 Hajni 1991 válasza:
Kedves vámpír úr!mély tisztelettel kérném nyilatkozatát a valódi események leforgásáról. Mint olvastam ön ott volt. 🤣
2022. ápr. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!