Tudtok ajánlani valami jó sorozatot? (Bővebben lent)
Sziasztok!
Tegnap végeztem a The Tomorrow Peope sorozattal, s lenne elfoglaltságom a gépen, de valahogy mindenképpen sorozatot szeretnék nézni. Kedvenceim a The Vampire Diaries (bár a mostani részek förtelmesek), The Originals és a Teen Wolf, és még a The Pretty Little Liars-t is ide tudnám sorolni. Szeretem az ilyen képességes (mint a The Tomorrow Peope-t), természetfelettiseket. A horrort nem annyira bírom, mármint szoktam nézni, de nem annyira durvát. Egyszer pl. elkezdtem az Odaát-ot (Supernatural), de már az első percekben megijedtem. Bár, ez már több mint egy éve volt, de nem merem újra elkezdeni, nem tudom hogy reagálnák rá. :)
A Gossip Girl-t ne írjátok, mert már sokszor belekezdtem, de az első évadnál sosem jutottam tovább, nem fog meg.
Köszönöm! :)
A szépség és a szörnyeteg sorozat elnyerte a tetszésemet. A True blood-ot elkezdtem nézni, a második évadig eljutottam, de nem való nekem. Mármint, épp az hogy szerintem elég gyenge sorozat...
Még írhattok nyugodtan, pár nap alatt úgy is végzek A szépség és a szörnyeteggel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!