Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ajánlani valami jó...

Tudtok ajánlani valami jó sorozatot? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap végeztem a The Tomorrow Peope sorozattal, s lenne elfoglaltságom a gépen, de valahogy mindenképpen sorozatot szeretnék nézni. Kedvenceim a The Vampire Diaries (bár a mostani részek förtelmesek), The Originals és a Teen Wolf, és még a The Pretty Little Liars-t is ide tudnám sorolni. Szeretem az ilyen képességes (mint a The Tomorrow Peope-t), természetfelettiseket. A horrort nem annyira bírom, mármint szoktam nézni, de nem annyira durvát. Egyszer pl. elkezdtem az Odaát-ot (Supernatural), de már az első percekben megijedtem. Bár, ez már több mint egy éve volt, de nem merem újra elkezdeni, nem tudom hogy reagálnák rá. :)

A Gossip Girl-t ne írjátok, mert már sokszor belekezdtem, de az első évadnál sosem jutottam tovább, nem fog meg.

Köszönöm! :)

2015. jan. 18. 17:11
 1/4 anonim válasza:
A szépség és a szörnyeteg sorozat vagy a Violtta Xd az első az jó tv2-nszokott menni romantikus akciósorozat... amásodik meg csak poénból
2015. jan. 18. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A szépség és a szörnyeteget ma kezdtem el nézni, de nem jutottam el a második részig, mert EDDIG nem nyerte el a tetszésemet. De majd nézem, hátha... :)
2015. jan. 18. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
true blood
2015. jan. 19. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:

A szépség és a szörnyeteg sorozat elnyerte a tetszésemet. A True blood-ot elkezdtem nézni, a második évadig eljutottam, de nem való nekem. Mármint, épp az hogy szerintem elég gyenge sorozat...

Még írhattok nyugodtan, pár nap alatt úgy is végzek A szépség és a szörnyeteggel! :)

2015. jan. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!