A Való világban miért CSAK az emberi kapcsolatokra helyezik a hangsúlyt?
Figyelt kérdés
Belenéztem pár részbe és azt vettem észre, hogy egyáltalán nem olyan mint a korábbi szériák.
Az összes 40 perc csak arról szól, hogy ki kivel, miért, mikor, mi okból stb.
Egyáltalán nincsenek viszonylag független szálak, poénok, történések, ami így szerintem nagyon sivár..
Miért csak ezekre koncentrálnak a szerkesztők?
2015. jan. 17. 20:35
1/2 anonim válasza:
Gondolom azert, mert nincs benne egyéniség, nincs tul negatív figura, csak unalmas alakok. Amúgy fogalmam sincs kik vannak benne, csak a 4. szeriaig néztem.
2/2 anonim válasza:
Csak az 5. szériáig voltak benne igazán jó személyiségek amikbe volt olyan ember akik tudták hogy miről szól, meg mit kéne csinálni hogy megnyerjék. A mostaniakban csak szellemileg visszamaradottakat raknak, azt hiszik hogy taktikáznak, pedig csak szimplán hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!