Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki lehet az Álarcos Mágus?

Ki lehet az Álarcos Mágus?

Figyelt kérdés
Van a cool-tv-n a Nagy Mágusok Kulisszatitkai c. sorozat. Ki lehet a mágus? úgy érdekelne. :)
2010. febr. 7. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom,de jó a műsora.imádom:)
2010. febr. 7. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd a legutolsó rész végén megmutatja az arcát, én már láttam ezt régebben. A trükk csak az, hogy nem ő lesz. Ha majd figyelmesebben nézed (esetleg vedd fel, és játszd le lassítva), akkor majd látni fogod a vágást a felvételen. Szóval az álarcos pofa kiléte végül is nem derül majd ki.
2010. febr. 7. 13:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként maga a műsor is ugyanolyan hülyítés, mint maguk a bűvésztrükkök. Ez egy kb. 10 éve készült sorozat, később volt róla szó még a CNN csatronán is, hogy jó néhány trükköt még véletlenül sem úgy csinálnak, ahogy itt látod, hanem ehhez a tv felvételhez agyaltak ki állítólagos "így csináljuk" megoldásokat, tehát sok eredeti trükk így is homályban marad. Egyrészt néhány trükk eleve nem is kivitelezhető úgy, ahogy bemutatják, másrészt néha olyan gyermeteg "megoldásokat" tálalnak, ami már annyira egyszerű, hogy ha így működnének, a bűvészrükkök nagy százalékát képesek volnánk megfejteni magunktól is.
2010. febr. 7. 13:28
 4/12 anonim válasza:
Ja, a pasi trükközik, nem meri vállani az arcát. Majd tényleg látszik a vágás a filmen a maszk levétele előtti másodpercben.
2010. febr. 7. 13:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Val Valentino

[link]

2010. febr. 8. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Val Valentino
2010. febr. 28. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem is :D
2010. márc. 6. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem Val Valentino, hanem Todd Theman

Mégpedig azért, mert Todd, kicsit pufibb, mint Val.

És az álarcos is kicsit pufi :D

2010. márc. 6. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Val Valentino,

Már tudjuk.

2010. aug. 14. 19:28
 10/12 anonim válasza:
Val Valentino. Ahogy mondod tényleg van összevágás a felvételen.Gondolj bele ha nem vágnák össze a maszk alatt hogyan állna a haja?Ezért vágják össze a felvételt,hogy ne szűk álarc utáni ronda lapos hajjal keljen megjelennie a nézői előtt.Ha mostanában nézel Val Valentino-ról képeket láthatod hogy egy kicsit meghízott a cool-tv adásán így jelenik meg.
2012. aug. 6. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!