1/5 anonim válasza:
Hát ha történik valami érdekes az akváriummal pl:találnak meg egy delfin vagy stb es ezeket a dolgokat jol megtudják filmesiteni akkor nagy valószínűséggel lesz !!:)
2/5 anonim válasza:
Reméljük ❤ Imádom azt a két filmet!
3/5 anonim válasza:
Hát én pont most gondolkoztam azon, hogy lehet hogy lesz, mivel Sawyer megy arra a 3 hónapos cuccra és azt a szálat meg lehet csinálni. Meg lehetne ezt folytatni :))) és remélem hogy fogják is mert imádom :D<3
4/5 anonim válasza:
Winter sajnos elpusztult. Ugyhogy ha csinálnak harmadikat akkor abban biztos, hogy erről lesz szó, illetve ahogy előttem már mondták lehet Sawyer utazásáról fog szólni (én sem tudom pontosan, hogy a filmben hogyan nevezték azt) De a kettőt nem hinném, hogy össze tudnák egyeztetnk hiszen winter azt hiszem 12 vagy 17 évesen pusztult el és a filmben még nem volt annyi.(Szeeintem, hiszen kölyök volt a filmben amikor megtalálták) Szeretném, hogy legyen harmadik része a filmnek de mivel sajnos nem él Winter így nincs ki ,,eljátsza" őt. Nem hinném, hogy sok amputált delfin létezik, és a film kedvéért meg kegyetlenség és barbárság lenne megcsonkítani egy állatot. Illetve az sem biztos ha találnának egy delfint akinek egészségügyi okok miatt amputálni kellene az uszojat akkor ő is tudni fog önállóan úszni.
5/5 anonim válasza:
4-es vagyok. 16 évesen hunyt el Winter. (Csak, hogy pontosítsak) Ha lenne harmadik az lehet, hogy Hope-ról szólna, a középpontban az ő gyásza. De ez attól függ, hogy a valóságban, hogy történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!