Irtok ilyen filmeket?
Figyelt kérdés
Olyan filmeket szeretnek megnezni ahol van egy szerelmes par es valami okbol kifolyolag el kell valniuk pl ( elviszik katonanak a palit) es a ferfi megigeri hogy visszater hozza de nem fog erre sorkerulni.. szoval olyan film kene amiben rgy no vagy egy pali megigeri a masiknak hogy visszater hozza de sose fognak tobbet talalkozni. Olyan filmet is irhattok amiben talalkoznak ujra de mar uj baratja lesz a csajnak.(lasd:szokes a colditz erodbol)2015. jan. 14. 12:55
1/3 Nininiki:* válasza:
Különleges Valentin nap (ez egy gyönyörű történet, keveredik a múlt a jelennel, imádtam)
Szerelem és becsület (szintén imádtam és a pasi is szívdöglesztő:D)
Kedves John! ( ezt is imádtam:D)
Remélem valamit segítettem:)
2/3 A kérdező kommentje:
Szivdogleszto.. rendben:DD
18|F
2015. jan. 14. 14:11
3/3 Nininiki:* válasza:
Huppsz:D..Bocsi:D de egyébként a szerelem és becsület egy olyan film amit mindegy, hogy lány vagy fiú néz mert egyszerűen nagyszerű<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!