Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok jó filmeket, amik...

Mondanátok jó filmeket, amik fent vannak a You tube-on?

Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 20:49
 1/3 anonim válasza:
RRRrrr...
2015. jan. 13. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Oscar:Az egyik kedvenc vígjátékom egy alkoholtilalom korabeli gengszterről, aki megígéri a haldokló apának, hogy jó útra tér. Nem annyira szeretem Stallonet, de ez a film tényleg jó volt :)

Görögbe fogadva: Aranyos vicces tingli-tangli a Bazi nagy görög lagzi főszereplőjével.

A miniszter félrelép, a Macskajaj, a Brian élete és kb az összes Bud Spencer Terence Hill film is fent van.

A 80 nap alatt a Föld körülnek ez a verziója: https://www.youtube.com/watch?v=YNO3WWgXbWw (ez ugye inkább gyerekfilm, de én huszonévesen is jól szórakozom rajta.

Az eltakarítónő: szintén rajta van a top 10 vígjátéklistámon.

Az osztály: Életem egyik legmegrázóbb filmélménye, ami egy iskolai mészárlást megelőző néhány hét eseményeit mutatja be.

Igazából egyszerűbb lenne ajánlani, ha mondanád, hogy milyen jellegűt szeretnél. Valami komolyabbat, vígjátékot, romantikusat vagy akciót, esetleg tinifilmet?

2015. jan. 14. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:
beírod a keresőbe: "teljes film" és kihoz tőbb tucatot...
2015. jan. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!