Magyarországon van 4D film vetítés?
És ezt ki nevezte el 4D - nek. Ha van egy csatornajelenet és én odafingok melléd, akkor 4 dimenziósság tettem a filmet?
A kérdésre válaszolva vannak, azt nem tudnám megmondani, hogy hol, de apám mesélte, hogy már az ő idejében is voltak ilyenek (80 - as évek).
100% hogy nem 4D-nek hívják ugyanis a negyedik dimenzió az idő...
Amúgy nincsen, még amerikába sincsen csak disneylandekbe, én már voltam a párizsi d-landben és ott olyan hogy érzed hogy rádtüsszentettek a filmből, meg mozognak a lábadnál az egerek meg 3D-s. De ilyen gyakorlatban még biztos nincsen.
üdv
de van 4D mozi, létezik olyan, csak nem magyarországon. kft-k foglalkoznak ilyen székek gyártásával, de mozi még nincsen.
ez magyarország, tudod.....
4D-snek hívják!
én filmről nem nagyon hallottam még, ami ilyen lenne,
viszont Ipolytarnócon van egy rövid(15 perces) időutazás, amit ott 4D-sként hirdetnek... annyi, hogy megvan a 3D+ a széked mozog... szerintem elég vicces, bár a filmecske nem olyan szórakoztató
ipolytarnócon van :)
de azok csak ilyen 10-15 perces kisfilmek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!