Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Phineas és Ferb-ben, Kacsacs...

A Phineas és Ferb-ben, Kacsacsőrű Parry nevét miért "K"-val ejtik a magyarok?

Figyelt kérdés
Az angol változatában egyértelműen P-vel kell ejteni. És úgy is írjuk. Akkor most minek K? Vagy csak én hallom rosszul?
2010. febr. 6. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Á nem, tényleg kával ejtik, mert az egyik rész végén énekel egy nő, hogy: "Kááá ügynöök"~

Nem hallod rosszul :D

Szerintem azért kával ejtik, mert Kacsacsőrű. Ha Pacsacsőrű lenne, akkor Parry lenne. Szerintem ^^"

2010. febr. 6. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:
xD lehet. Meg azon is gondolkodtam, hogy lehet hogy a "kacsacsőrű" angolul "p"-vel kezdődik, és akkor ezért.....-.-'
2010. febr. 7. 08:48
 3/8 anonim válasza:
Szerintem azért mert angolul a kacsacsőrű emlős Platypus és úgy meg p az eleje nálunk csak mert kacsacsőrű ezért k!
2010. febr. 7. 09:00
 4/8 anonim válasza:
Kacsacsőrű Kerry (angolul: Perry the Platypus) mindenre jó az internet :)!
2010. febr. 7. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
férfi mondja, h ká ügynök. :D és tényleg az angolba Parry, magyarul meg Kerry, de hát már előttem leírták :D
2010. jún. 14. 05:51
 6/8 anonim ***** válasza:
az nem parry hanem perry
2012. jan. 2. 15:00
 7/8 Rentai ***** válasza:
Ez eggyik dalba ahol magyarul azt énekelték :hiányzol Perry
2012. ápr. 23. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Kacsacsőrű Kerry (angolul: Perry, the Platypus) [Perry, a Kacsacsőrű emlős]

Agent P - K Ügynök

Örüljünk mi magyarok annak, hogy értelmesen fordítják, nem mint más országokban marad Perry és teljesen más betűvel kezdődik náluk a kacsacsőrű emlős...

Amúgy van néhány hiba, mint pl. Phineas és Ferb játékokban P ügynök, egyszer véletlenül P ügynököt mond Monogram őrnagy K helyett és a Gyere haza Kerry dalban is P-vel ejtik (nem tudom miért)

2013. márc. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!