Mondanátok nekem ilyen filmeket? Horror, ufo, thriller, művészfilm, betiltott filmek?
Figyelt kérdés
sok mindent láttam már, szerintem nekem nem lehet újat mutatni. érdekel bármi, ami tényleg durva. elég erős a gyomrom is szóval ne kíméljetek! betiltott filmekért külön buksi-simi jár :D :D :D (ha elmegyógyintézetben//kórházban játszódik a sztori, azért meg keksz jár!!!!)
légyszi. *-*
2015. jan. 12. 19:13
1/4 anonim válasza:
Az Őrület Torkában (1994)
Mártírok
Porontyok
Parfüm - Egy gyilkos története
A Betolakodó
Inland Empire
Session 9
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, a Mártírok és a Parfüm megvolt már, a Session 9-et pedig épp most töltöm le :P A többit köszönöm szépen, még nem láttam őket :)))
2015. jan. 12. 19:38
3/4 anonim válasza:
Szívesen! Az Inland Empire-höz hasonlóan szinte az összes David Lynch filmet érdemes megnézned: Mulholland Drive, Kék Bársony, Radírfej, Az Elefántember...stb.
Szanatóriumban játszódó filmek még: Sanitarium (2013), ez egy horror-antológia
Insanatarium (2008)
Ufo:
Égi Tűz
Dark Skies
Támadók
Negyedik Típusú Találkozások
Extraterrestrial
Őrültekháza (2004)
4/4 A kérdező kommentje:
óóó ezer hála ^^ azt hiszem jó ideig nem fogok unatkozni, lesz mit néznem :)))))))) köszike!!!
2015. jan. 12. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!