Kiderul valha is hogy ki Gossip Girl?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 14:43
1/17 anonim válasza:
Chuck v.Blair sztem
meg olvasgattam külföldi fórumokat is..azokon is rájuk jött a legtöbb tipp
2/17 anonim válasza:
Kiderül, de nem is Chuck és nem is Blair, csak egy csaj a suliból. Kristen Bell játssza.
[link] - Szereplők: Pletykás lány
3/17 anonim válasza:
Szerintem Serena a Bad Girl [én a könyvet olvasom] vagy Blair
4/17 anonim válasza:
Ha ki is derül, akkor sztem csak akkor ha úgy döntenek h vége lesz a sorozatnak és akkor kb az utsó részben..amugy fogalmam sincs ki lehet..lehet h ez lesz a nagy csattanó a végén:D
5/17 anonim válasza:
a tipikus szereplők közül senki nem lehet, mert a magyarhangja is más meg rendesen angolul is.
Ő csak egy sima lány a suliból.
6/17 anonim válasza:
Igen, tuti h nem a főszereplők! Mivel mindegyikükről elég durva pletykák derültek már ki... De az egyik részben, mikor ki akarják végre deríteni ki az, azt mondja hogy a főszereplők mindnyájan, hiszen ők szolgáltatták a pletykákat:) amúgy csak egy lány a suliból.
7/17 anonim válasza:
szerintem sem lehet főszereplő mert saját magukról nem pletykálnának.. szerintem valaki olyan mint Nelly Yuki hogy róla nem írnak semmit de még is benne van az elit bandában.. és Kristen Bell csak a hangja, nem ő játsza.
8/17 anonim válasza:
Szerintem egy olyan csaj lesz, aki süket-némának adja majd ki magát, hogy a hangja alapján ne lehessen majd felismerni.
9/17 anonim válasza:
Nevezzetek hulyenek, de egy kulfoldi rajongoval arra jutottujk, hogy Dorota a valodi gossip girl.
10/17 anonim válasza:
Hát,ha lehetne itt is lájkolni,akkor lájkolnám az előttem szólót!!!!;D Dorota ugyis mindig mindent tud!!!;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!