Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A török sorozatokban miért...

A török sorozatokban miért néznek ki európainak a szereplők?

Figyelt kérdés
Teljesen normális fehér emberek játsszák a legtöbb szerepet és ez furcsa. A valóságban egy átlagos török ember viszont úgy néz ki, mint egy indiai vagy roma. Miért van ez így?

2015. jan. 11. 15:20
 1/3 anonim válasza:
100%

"A valóságban egy átlagos török ember viszont úgy néz ki, mint egy indiai vagy roma."

Ha a valóságod a török éttermeken alapul, akkor valóban furcsa lehet, de az említettek 90%-ban törökországi kurd, ezért a sötétebb szín.

Ha a Fekete tengernél lakókat nézed sok a világos haj, bőr.

2015. jan. 12. 11:44
 2/3 PetraBee válasza:

A fövaros azon kerületeben, ahol en lakom, az atlagos helyi lakos feher börü.

De ez nem is lenyeges, hiszen barmely orszag filmjeit, sorozatait nezzük, egyikben sem az ottani atlagos kinezetü emberek szerepelnek...

2015. jan. 12. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
Mert a vılagosabb bör es a vılagosabb szem egy "szepsegıdeal",sok török nö szeretne ıtt ıs ıstanbulban a hajat szökere festetnı amı eleg nehez mert alapbol nagyon sötet szınü a hajuk.En szoke kek szemü nö vagyok török ferjem van ıtt elek magyarkent,es ha beszelek nökkel mındıg megerıntık a hajam,es szoktak mondanı ılyen szınt szeretnenek...De mondjuk rajtam altalaban kendö van az utcan csak akkor veszem le ha nökkel vagyok egy legterben. De gyönyörüek a török nök,szepen smınkeltek, adnak magukra,apoltak es en ezt nagyon szeretem. Most az atlagos nökröl beszelek ıtt ıs vannak persze apolatlanok mınt magyarorszagon a romak de nem ıgazan sötet börüek a törökök a ferjem sem az. Anyosom sem sötet börü nalunk a csaladban senkı nem az. Mondjuk erdekes a ferjem testvereeknel a kıslany vıszont sötet börü es nagyon fekete haju lett,ö mas tıpus allıtolag a nagyszülökre ütött. ferjem barataı ıs mınd vılagosabb börüek keves a kıvetel alola. nagyon szeretık a török ferfıak a vılagos börü es haju nöket,sok a külföldı feleseg oroszok,ukranok,magyarok,szlovakok..sorolhatnam meg. szep napot neked :)
2015. jan. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!