Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem idegesítő...

Csak szerintem idegesítő Violetta?

Figyelt kérdés
Szeretem a sorozatot, de Violetta néha nagyon idegesítő. Játszadozik a fiúkkal, tiszteletlen stb.
2015. jan. 11. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Én utálom a Violettát!!! Egy részt láttam belőle és valami borzalmas!!!
2015. jan. 11. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Ja,am télleg idegesítő
2015. jan. 11. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon utálom! "Én Lion és Thomas iránt is érzek valamit." Hát szerintem meg döntsél köztük...
2015. jan. 11. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
* közüllük
2015. jan. 11. 17:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnálom Leont, a 2. Évadban is kicseszik vele. Még szerencse,hogy Ludmilla és Jade benne van:D
2015. jan. 11. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Én nagyon rühellem violettát (sajnos a húgom nézi) Tipikus főszereplőcske akibe persze mindenki szerelmes, és még jó hangja sincs.
2015. jan. 12. 11:09
 7/13 anonim válasza:

Sziasztok.

Én sem szeretem Violettát de a sorozatot nagyon.

Francesca a kedvencem meg Jade is vicces.

Francesca:kedves aranyos lány

Leon:nagyon szeretem benne csak átveri Violetta

Diego:beképzelt csúnya gyerek

Camila:ló fogú okoskodó

Violetta:huu nagyon utálom és a szoknyáit a melléig felhúzza

Jade:nagyon vicces

Matias:idegesítő

Broadway:Háát nem szerepel valami sokat

Ludmila:Szerintem szép és szeretem is

Nati:egy folytában Ludmilát követi

Angie:Nagyon nagyon utálom a legjobban mindenki között

German:őt se szeretem annyira

Federico:szeretem benne

Marco:nagyon ronda nem illik Franhoz

Lehet,hogy valakit kifelejtettem

2015. jan. 13. 18:27
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Igen, elég sok mindenkit kifelejtettél.

És SZERINTEM, aki ezzel tényleg így van, az nem érti a sorozatot.

Ne értsetek félre, én is szeretem a "negatív" szereplőket. Nekem Vilu utálóival van bajom. Nem tud választani. Voltatok már a helyében? Jó, most lehet szidni és lerontani az átlagomat a szavazatokkal. Nem érdekel. És tudom, nem érdekel, amit írok, és nem változik meg a véleményetek. De ezt le kellett írnom Violetta miatt. És ha nem értitek, miért, akkor a sorozat lényegéről sem tudtok semmit.

2015. jan. 13. 22:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez csak egy gyerekeknek készült sorozat, nem kell tőle nagy dolgokat várni. Másrészt meg nem is azzal van a gond, hogy választania kell a fiúk között (kell valamiről szólni a sorozatnak), hanem azzal van a gond, ahogy játszik velük és azzal, hogy még,ha szenvednek is miatta, akkor is őt sajnálja mindenki...és van tapasztalatom minden téren...21 éves vagyok;)
2015. jan. 14. 17:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, sajnáljuk Vilut és a fiúkat is. És a sorozatban is mindhármukat sajnálják (jó, a sorozatban Diegot nem sajnálják a szereplők, de Leónt igen). És amúgy nem gyerekeknek szól, hanem tiniknek, csak kicsik is nézik. De visszatérve Vilura ő nem tehet arról, ami vele történik. Nem szándékosan bántják egymást.
2015. jan. 15. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!