Noszty fiú esete Tóth Marival című filmet, melyben (Jávor Pál a Noszty fiú) honnan tudnám letölteni, (mert sehol nem találom), ingyen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 08:37
1/13 anonim válasza:
Na hát az jó kérdés. Azt én is szeretném tudni. De szerintem sehonnan.
2/13 anonim válasza:
Az előző vagyok mégmindig.
Meglepetééés!
Műfaj: Klasszikusok
Megnézték: 504
Osztályzás
[Szerintem: 1] [Szerintem: 2] [Szerintem: 3] [Szerintem: 4] [Szerintem: 5]
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/13 anonim válasza:
Bocs a szerintemekért, egy oldalról másoltam ki :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket, még le kell töltenem és kicsomagolni, és remélem Jávor Pál játsza Nosztyt. - (és apropo honnan másoltad be ide, ha nem titok?)
2010. febr. 15. 08:14
5/13 anonim válasza:
cinemastore.hu/movie-film-A_Noszty_fiu_esete_Toth_Marival_keresre-492.html
Még szép, hogy Pali játssza! Jaaaj de imádom őt!!!
6/13 anonim válasza:
Ú bazz. Mégsem a Palikám játssza :( Tévedtem. Ez az 1960-as film. Áhhh de kááár!
Hát akkor erről ennyit.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm azt alinket is, és sajnos nem Jávor Pál játsza, de azért köszi, hogy segíteni akartál, és tovább keresem.
2010. febr. 16. 07:18
8/13 anonim válasza:
Ígérd meg, hogyha megtalálod, akkor ide másolod a linkeket!!! Lééégyszi mert belevagyok buuuzulva Paliba!!!
Amúgy nincs mit.
9/13 A kérdező kommentje:
Ígérd meg...
2010. febr. 17. 08:45
10/13 A kérdező kommentje:
Hát én megtaláltam végre a filmet Jávor Pál szereplésével, de csak a dc++-on; feltölteném valahova,de nem tudom hova és hogyan?
2010. márc. 26. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!