Ha újranézném a gyűrűk urát és a hobbitot melyikkel kezdjem?
Figyelt kérdés
mert szerintem a hobbittal kéne mert az a gyűrűk ura előtt játszódik.2015. jan. 9. 16:46
1/2 anonim válasza:
Felesleges a Hobbit-tal kezdened mert kulcsfontosságú story-t nem tartalmaz amire nem emlékeznél és a hangulatot meg ugyan úgy megadja a LOTR.
Én nem néztem újra hanem egyből a LOTR-al kezdtem és nem bántam meg, hogy nem ültem le nézni 4 órán keresztül azt, hogy mennek a hegyhez...
De te tudod, hogy mi kell a kis szívednek, hogy betöltse azt az üres űrt ami van mert hiányzik Gandalf.
Szóval én nem kezdeném a Hobbit-tól de ha inkább csak ismerős arcokra vágysz nem pedig feleleveníteni akarod a trilógiát akkor kezd előröl.
2/2 anonim válasza:
Teljesen mindegy! Mind két filmet önmagában is meg lehet nézni, nincs szükség a másik trilógiára! Úgy értem hogy különálló trilógiának is megállja a helyét mindkettő! Azt nézd amelyikhez kedved szottyan! :) (Bár azért a GYU jobb!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!