Mi ennek a filmnek a címe? Info lent.
Nem emlékszem sokra de egy jelenet tisztán megragadt bennem. A film ilyen gladiátoros/római korban játszódik és a jelenet ami rémlik belőle, hogy éjszaka az egyik római centúrió tanítja az egyik foglyot (talán gladiátort) harcolni egyszerre két karddal és a végére egészen összebarátkoznak és a film végén a gladiátor pont az egyszerre két kardos harc miatt tud nyerni az arénában.
A film nem lehet olyan régi néhány 4-5 éve láthattam, 2007 környéki film lehet talán de ez nem biztos várom az ötleteket.
Nem a gladiátor, az az egyik kedvenc filmem vagy egy tucatszor láttam és abban nincs ilyen jelenet.
Mielőtt még valaki írná, nem a 2004-es Spartacus, mert azt is többször láttam már és abban sincs ilyen jelenet.
Szóval nem csak úgy random kérem a gladiátoros filmek címét, hanem arra kérném a kedves válaszolókat, hogy az írjon, akinek rémlik valami hasonló jelenet egy adott filmből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!