A Hobbit filmtrilógia tényleg ebből a 310 oldalas könyvből készült?
Nem vagyok LOTR és Hobbit fan, de ez a kérdés szöget ütött a fejemben... a Hobbit filmtrilógia, ami két db háromórás és egy db két és fél órás filmből áll, ebből a 310 oldalas könyvből készült? Kicsit abszurdnak tűnik nekem...
Lehet, hogy annak tartod, de nem az. Mint írtam, az, hogy a véleményüket agresszív és arrogáns módon, általánosítva közlők ált. buta emberek, tény.
Ellenben az, hogy a Hobbit filmek szarok, vagy fércművek lettek volna, nem, épp ellenkezőleg: ezt mind csak egy fentebb emlegetett illető képes közölni.
Persze nem lettek kifejezetten jók, de olyan nagyon rosszak sem, rengeteg élvezetes momentum volt bennük.
Tehát én buta vagyok. Elfogadom. De akkor eszerint a kritikusok túlnyomó része is buta?
Amúgy attól, hogy embereket fórumokon lebutázol te sem leszel okosabb, vagy műveltebb, sőt, még igazad se lesz.
De bevallom, nincs kedvem ehhez. 6 éve, mikor ez a kérdés íródott még viccesnek tartottam fórumokon idiótákkal vitatkozni, de mára végtelenül untat, úgyhogy most be is fejezem.
:D Most támasztottad alá azt a saját szavaiddal, amit én mondtam:D
60 pont. Azaz nem rossz, de nem is tragikus.
Annyira ostoba vagy, hogy folyamatosan vissza kell jönnöm, hiába nem akarok.
A Transformers is 60 pont felett van, a Halálos iramban sokadik részei meg inkább a 70-et karcolják. Tehát a 60-as pontszámot (amit a Hobbit trilógiából két film el sem ér) a legsilányabb hulladék filmek érik el abban az esetben. Gratulálok az ízlésedhez. Gyökér.
Gratulálok a stílusodhoz:D Büszke lehetsz magadra, de legalább igazolsz engem:D
A pontszámok is azt támasztják alá, amit mondok: nem rossz, de nem is tragikus. User score alapján meg még jobb.
De még egyszer, kösz, hogy újra igazoltál engem a pofátlan szövegeddel.
Hogy nem ismered a metascoret és annak pontozási szokásait nem az én hiányosságom, nem is fogom elmagyarázni. Ha a Transformers alatti pontszámok neked azt támasztják alá, hogy ez egy közepes film, nem pedig egy silány fércmű, akkor rendben. Igazából nem érdekel.
Az a helyzet, hogy kommenteken keresztül burkoltan butáztál le, annyi a különbség, hogy én nem gerinctelenül célozgatok tenyérbemászó stílusban, hanem kimondom, hogy egy ostoba gyökér vagy, te ostoba gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!