Szerintetek Finn megérdemelte a halált a the 100 című sorozatban és szerintetek Bellamy és Clarke összejön?
En birtam Finnt az elejen marmint a stilusat de az nagyon kegyetlen volt amit tett ezert reszben megerdemelte a halalat de akkor is szivszorito volt
Egyebkent en is Clexa parti vagyok de az is jo lenne ha Clarke Bellamyvel jonne ossze csak az erdekesseg kedveert gondolom hogy Lexaval kene osszejonnie mert kivancsi lennek hogy mukodnenek egyutt
Hát nem jött ki jól hogy végül összejött Lexával, abban szerintem megegyezhetünk...
Egyébként még mindig aktuális a BellaClarke téma a 4. évad miatt, de szerintem még mindig nem fognak összejönni, Clarke-ot már nem nagyon érdeklik a fiúk, meg szerintem ők még mindig 2 ellentét...
Meg ha összejönnének akkor nagy eséllyel Bellamy rip lenne, tekintettel arra hogy akivel eddig Clarke összejött, vagy csak közeli viszonyba került(wells) az rip...(kivéve Niylah, de ő se jött ki jól a rövid kis "kapcsolatukból")
Üdv, :D
Lexa még visszajöhet ;) Valahogy. Megoldják.
Finn egy világi barom volt, a végére már vártam, hogy megkapja azokat a késszúrásokat, esztelenül gyilkolt, naná, hogy megérdemelte.
Hagyjuk már a Bellarke szálat, Murphamyt kérünk, a színészek is azt akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!