A Trónok harca c. sorozat 5. évada melyik könyvbéli részt dolgozza fel?
Az 5.évad mér mégjobban elfog térni a könyvektől, mint az eddigiek, de úgy ahogy az első mondta.
Egyeseknek spoiler, az eltérések pl.:
Arys Oakheart és Balon Swann helyett Jaime és Bronn lesznek Dorne-ban,hogy megszöktessék Myrcellát, de Oberyn lányai rajtuk ütnek.
Kisujj visszatér Királyvárba, ahol a Hit elfogja.
Bran egyáltalán nem lesz benne. Valszeg Cat sem tér vissza.
Jorah a küzdővermekben fog harcolni, Tyrion már Danyvel lesz a nézőtéren.
Jon Connington, "Aegon", Victarion, Arianne, Quentyn mind kimaradnak. Úgy tudott,h Euron szerepére sem castingoltak, de írták egy oldalon,h valaki járkált a forgatáson (Meereenben) szemkötővel.
Szal nemtom mit fognak kihozni belőle.
"Valszeg Cat sem tér vissza."
Egyébként az a kiszivárgott forgatókönyvrészlet a barlangban Briennel, Thorossal és elvileg Cattel mennyire hiteles?
Én is azelőző által linkelt oldalt szoktam használni :D sok érdekes dolog van rajta. Ezzel még nem találkoztam, de annoa 4.évad előtt volt olyan hír,h Cat visszatér a 4.évadra, de mint tudjuk nem volt benne.
Van egy másik oldal is a winteriscoming.net ott a forgatásról származó képekkel is alávannak támasztva a különböző dolgok, szal azok tutinak tűnnek. És ott írták egyszer,h beleakarják rakni az 5.évadba a szellemet, ami a sztoriban a Folyóvidéken található a pletykák szerint és akk lehet h ő lenne Cat. De passz, nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!