Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki várja már a Transformers...

Ki várja már a Transformers Prime folytatását, a Robots In Disguise-t?

Figyelt kérdés
Februárban fog jönni Amerikában

2015. jan. 3. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdeklődve várom. Azt nem mondanám, hogy izgatott vagyok vagy hogy már tűkön ülök, de várom.

Belepillantottam azokba az epizódrészletekbe, amiket kínaiul adtak ki, és elolvastam az epizódleírásokat is, ezek alapján szórakoztatónak ígérkezik a sorozat.

2015. jan. 3. 17:19
 2/5 Gőte ***** válasza:

A laikusok elég útálkozó megjegyzéseket hagytak a sneak peek videók alatt, többször megemlítve, hogy a sorozat animációja, és stílusa mennyivel "olcsóbb" mint a Prime-é. Őszintén, nekem tetszik az új design, előre láthatólag a kerekeken guruló narancssárga valami (Ha jól emlékszem Fix-it-nek hívják?) lesz a kedvenc karakterem.

Jóllehet, a játékfigurákból és a sorozatba gyömöszölt emberfigurákból arra következtetek, hogy jóval gyerek-barátabbra szánják, de határozottan kiváncsi vagyok rá.

2015. jan. 11. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az volt a lényeg, hogy az animáció "olcsóbb" legyen. A Prime-ban minden olyan részletes és kidolgozott volt vizuálisan, hogy nem volt pénzük több szereplőt modellezni, és a hátterek is üresek voltak.

Nem a szívem csücske ez a 2D-t imitáló számítógépes animációs stílus, szerintem az emberszereplők egyenesen pocsékul néznek ki, de azt meg kell hagyni, megkönnyíti a készítők munkáját, és sokkal több karaktert szerepeltethetnek. Sajnos a sok utálkodó ezt nem fogja fel, de ezt már megszokhattuk.

2015. jan. 11. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Frissítették a kiadási dátumot, elméletileg Amerikában március 14-én mutatják be, nálunk pedig a tervek szerint 16-án.
2015. febr. 18. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Új-Zélandon már angolul is adják a részeket, eddig az első három tekinthető meg.

Olyan, mint amilyennek gondoltam, egy lazább, vidámabb Transformers sorozat, ami most még nem vállal túl sokat. De azért vannak benne utalások, amik szerint később még bonyolódhat a történet.

2015. febr. 23. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!