Egy filmet keresek, lányokat képeznek ki benne!?
Figyelt kérdés
Nagyon régen láttam már sajnos azt a filmet,annyira emlékszek h lány gyerekeket vittek el egy szigetre,és az egyik lány mondta h haza akar menni és a nő mondta h rendben menjen,és elkezdett szaladni és egy ijjal belelöttek a gyerek hátába...aztán nagyobbak lettek és az volt a feladatok h megkellett ölnie mindenkinek egy lányt és kikellett vinniük a holttestét a ház elé,és itt a lányok egymásnak estek és aki tudott az megölt vkit...utána pedig vmi olyansmi volt h harcolniuk kellett..azthiszem 1 lány bentvolt 1 helyen és 2-en nekitámadtak és megkellett ölniük v vmi ilyesmi...5-6 éve láttam nem igazán emlékszem arra h mi h történt2015. jan. 3. 00:08
1/1 anonim válasza:
Ez a meztelen fegyver, nem annyira jó, mint aminek tűnik szerintem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!