Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nyomaszto, nagyon kemeny...

Nyomaszto, nagyon kemeny ijeszto horrorfilmet tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Rengeteg horrort lattam, az Atok amitol ugy paraztam es meg most is parazok amikor atfutom a filmet a gondolataimba vagy megnezem, mas annyira nem, talan a parajelensegek.

Na de ilyen nagyon nyomaszto es rohadt ilyeszto horror filmet szeretnek megnezni, megkoszonnem ha irnatok parat.

2015. jan. 2. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc horrorfilmem, a köd, meg a régiek közül a ház a kísértethegyen...

Azért nem látsz nyomasztó horrorfilmeket, mert a nyomasztás a thriller válfaja, nem pedig a horroré.

ha nyomasztó thrillert akarsz, akkor tessék:

Eden Lake, Visszafordíthatatlan, Mártírok,

2015. jan. 2. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

A három imént ajánlott közül a másodikat próbáld végignézni... rögtön elkezd zúgni a bukósisakod. És dühösen nyomasztani fog. Ha erre vágysz...

Elkezdtem nézni anno, és nem tudtam hogy ilyen lesz... aztán, gondoltam, ha már fél órája nézem, akkor végig... fene tudja... túl lehet élni, de minek nézni ilyet... Te tudod... Előre ismered a hangulatát, mert most elmondtuk neked: nagyon nyomasztó.

2015. jan. 2. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Shutter (az eredeti, ázsiait nézd, ha megnézed)

A Fekete ruhás nő (ennél a filmnél sokkal jobban paráztam, mint az Átoknál, pedig azon is felkaptam egyszer-kétszer a fejem)

2015. jan. 2. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Kosszencs.

Megnezem oket mindenkepp!

2015. jan. 2. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
a feketeruhás nőn meg mi a fenén paráztál?
2015. jan. 2. 23:27
 6/7 anonim válasza:

Ha nagyon nyomasztó filmet szeretnél, akkor ajánlom az Ördőgűző 1973-as kiakádást. Nekem ez egy időre elvette az életkedvem.

Nyomasztónak kevésbé nyomasztó, viszont ijesztő tud lenni az Insidious 1,2. :)

2015. jan. 3. 02:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Az Ördögűzőnek egyébként zseniális, kultikus zenéje van. Nem egyszerű zene, úgy egészében.
2015. jan. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!