Ennek a filmnek mi a címe?
Sajnos nem tudom, de remélem sikerrel jársz a megtalálásában!
Rémes mikor nem találsz egy filmet amit régen láttál!
Én is keresek egy olyat ami egy ötösikrekről szól kiknek neve az ABC első 5 betűjével kezdődik (kb így Arnold, Bill, Clarence... Nem pont ezek a nevek de így kell érteni) és mikor meghal az apjuk elindul egy személy hogy összehozza őket :D Az egyiknek van egy hajója és olyan szerencsejátékot játszik "mindent vagy semmit" téttel hogy "kinek a kockacukrára száll majd rá a légy"
Gondolom, van ezeregy ilyen film, de nekem a Rózsák háborúja ugrott be. [link]
Ha nem is erre gondoltál, azért érdemes megnézni.
Sajnos nem!
Én egy régebbi filmre gondoltam! És tuti nem a Disney adta ki, hanem valami "kisebb" stúdió, szerintem tévéfilm volt csak simán és elég retro-s a hang benne (régi szinkronhangok).
Az egyik iker például egy szakállas hajótulaj volt ő volt a "kockacukros" figura :)
Már nem nagyon reménykedem benne, hogy valaha is megtalálom, mert egészen régen láttam talán 2002 környékén... Egy délután valamelyik gagyibb adón (legjobb esetben is M1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!