Katniss mikor lett szerelmes Peeta-ba?
Olvastam a könyveket,de nem igazàn világos mi volt színjáték,és mi nem.
Hol kezdett Katniss többet érezni?
SPOILERES!!!
Szerintem nem lehet egyértelműen tudni, mint ahogy Katniss sem tudja. Nagyon sokáig inkább hálát és felelősséget érez Peeta iránt. Szerintem inkább a harmadik könyvben bontakozik ki a dolog. Ők ketten olyan dolgokat élnek át, hogy senki mással nem tudnák már megérteni igazán magukat. Az élet is úgy rendezi, hogy csak egymásnak lehessenek társai. Gale-től nem csak az választja el, hogy nem tudni, mennyi köze volt a húga halálához.
Én is azt gondoltam akkor jött rà Katniss amikor Peeta szíve leàllt. De a harmadik könyvben olyan olyan furàn viselkedik Peetàval,tudom megtàmadta de utàna is úgy viselkedett minthanem is érezne irànta semmit. Szerintetek kit vàlasztott volna Katniss ha nem az történt
volna az utolsó részben ami?
Az első könyv elején szerintem végtelen hálát érez Peeta iránt, és próbál tőle távol maradni mert tudja , hogy Peeta jó ember, és nem ő akarja megölni. Katniss nem tartja magát jó embernek, úgy gondolja , hogy a túlélésért bármit meg tesz és haragszik a világra. Ezért csodálja a húgát és Peetát, aki a maguk jóságával egy más fajta erőt mutatnak arra, hogy az életet jobban is lehet élni mint ahogy Katniss teszi.
Így Katniss az első könyv végére már nem csak hálát, hanem ahogy Peetát megismeri csodálatot érez iránta, és ezért próbálja mementeni őt, és nem azért mert mindenki utálná ,ha nem tenné. De a szerelmet csak azért hazudja, hogy a húgához, az anyjához, Galehez visszatérjen.
Igazából Katniss a 2. könyvben is végig játszik. A 2. könyvben egy kapocs alakul ki Katniss és Peeta között az átélt borzalmak hatására , ezt nem értheti meg Gale vagy Prim, mert ő csak látta. Ezért is alszanak együtt a vonaton mert megértik a rémálmokat. aztán jön a második viadal és még közelebb kerülnek egymáshoz, de Katniss amikor Peeta szíve megáll , akkor mer érezni valamit. Azutánna következő csókban mer érezni, mer vonzódni Peetához.
A harmadik könyv elején távol van Peetától és hiányzik neki, a tisztasága, a tiszta szerelme. Eközben jobban megismeri Galet, jobban megismeri a haragot és kezdi szembe állítani Peeta szeretet teliségével.
Aztán megjön Peeta gyülöli Katnisst. Amivel KAtniss nem tud mit kezdeni, hiszen az tiszta szerelem a Peeta érzett kezdett hozzánőni és haragudott, hogy elveszette Peetát .
De igazán akkor szeret bele amikor a testvére meghal, elengedi Galet, és fokozatosan rájön, hogy még ez aroncs Peeta is tiszta és tiszta szívből szereti és a tisztaság tartja őt életben.
Ez a többet érez dolog nehéz, mert Katniss elnyomja az érzéseit, mert olyan helyen él és olyan borzalmakat él át. De igazából végig szerelmes Galebe , ezt csak akkor ismeri el , amikor késő, de Gale tudja. Miután megmenti az éhhalától vonzódik Peetához , de 2. játékok után már biztosan szerelmes Peetába. De igazán szerintem ,akkor szereti igazán, amikor vége mindennek, nem tud tovább menekülni az érzéesek elől, és végül elengedi Galet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!