Életszagú filmeket keresek. Olyanokat, amik az élet rossz oldaláról szólnak. Tudnátok ajánlani párat?
Figyelt kérdés
Olyan filmeket keresek,amelyben megjelenik az elkeseredés,reményvesztettség,szegénység,fájdalom,amelyben a főszereplő élete egy fos.Nem muszáj végig ilyennek lennie,lehet egy megoldás is benne amitől minden jóra fordul!Sőt még az ilyeneket jobban preferálnám,de mindkettő jöhet!(pl:Rocky első része nagyon tetszett!)
Tudjátok,mikor rosszul megy valakinek az élete megnyugtatja az a tény,hogy a másiknak még rosszabb...
2014. dec. 28. 18:31
1/8 anonim válasza:
Ha tudsz angolul ajánlom a Lifetime movie típusú filmeket, beírod youtube-ba és kiad mindenféle kategóriát, az internetes molesztálástól kezdve, az étkezési zavarokig, depresszióig, és családon belüli erőszakig. Most hirtelen 4 ilyen filmet tudok ajánlani Black&Blue, Egy ágyban az ördöggel, Sybil, 5 történet az elmezavarról ezek fent vannak youtube-on is. :)
2/8 anonim válasza:
Éjféli gyors Lisszabonba; Szavak nélkül (lengyel film, én még nem láttam, de sokan dicsérik); Patagonia (nem tudom, ez megfelel-e a kritériumnak, de szerintem nagyjából); Szexterápia (egy férfiról, aki csak a fejét tudja mozgatni); Walter Mitty titkos élete; esetleg a Begin again, de az ilyen kis romantikus.
3/8 anonim válasza:
Még eszembe jutott: Barátkozz meg önmagaddal (svéd film, de van magyarul); Ébredések: Robin Williams és Robert deNiro játszanak benne.
4/8 anonim válasza:
Szkafander és Pillangó, Életrevalók, A vadászat...az utolsó film nagyon lehangoló teljesen jól ábrázolja milyen, amikor mindent elveszítesz, és mindezt azért, mert egy kislány hazudik nem átlátva a súlyos következményeket.
5/8 anonim válasza:
Shackleton, Ez a fiúk sorsa, Imák Bobbyért, Papírsárkányok
7/8 anonim válasza:
Nagy kedvenc: [link]
Jó szereposztás, egyszerű sztori mégsem uncsi, mindennapi élet... nem kifejezetten rossz oldala az életnék mint inkább jó is rossz is meg minden ami közte lehet, avége is kb ilyen
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!