Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz az Eragon című filmnek...

Lesz az Eragon című filmnek folytatása?

Figyelt kérdés

Pár éve megkaptam az Eragon könyvet, de nem igazán foglalkoztam vele, azonban kb. 1 hónapja el kezdtem olvasni, és már ott tartok, hogy megvettem a 2. könyvet is, és azzal is épp a napokban végeztem! Ezután megnéztem a filmet ami készült róla, és hát óriási csalódás volt.. többek között kihagyták azt a fontos részt is belőle (SPOILER) mikor Durza egy nagy vágást ejt Eragon hátán, amelynek nagy szerepe van a 2. könyvben.. és emellett is annyi dolgot kihagytak/megváltoztattak, hogy nem csodálom, hogy annak a filmnek nem lett folytatása akkora bukás volt.. és nem is lehetett volna kb. folytatni! De mégis azt kérdezem, hogy tud-e esetleg valaki arról, hogy csinálnak-e majd új filmet belőle normálisan? Mert a könyvek szerintem nagyon jól sikerültek amiket eddig olvastam, és jó lenne látni normálisan megfilmesítve is!

Ha érkezik esetleg válasz akkor azt szeretném kérni, hogy a 3. és 4. könyvből ne írjatok semmit, mert még azokat nem olvastam, és nem lenne jó ha elkapnék egy-két spoilert! :)

2014. dec. 28. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:

nem hiszem, sőt elég biztos hogy nem lesz

nem lett hozzá elég sikeres a film, így nem éri meg nekik újabb részt csinálni

2014. dec. 29. 09:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam én is.. mert valóban ha valaki csak a filmet látta az joggal mondja azt, hogy sz*r, viszont a könyv ennél sokkal többet érdemel.. remélem azért pár év múlva valaki felkarolja, és megcsinálja az első részt normálisan!
2014. dec. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!