Milyen mértékben függenek egymástól a Hobbit részek?
Figyelt kérdés
Megszeretném nézni a Hobbit uj részét a moziba, mert meggyőzött az előzetese. Eddig még egy részt sem láttam. Szerintetek attól megnézzem az új részét, vagy az előző kettőt kellene bepótolnom?2014. dec. 28. 11:52
1/3 anonim válasza:
Teljesen egybefüggő sztori, semmit nem értenél belőle, ha nem látnád az előzőket.
De ha megnézed az előzőket, valószínűleg nem akarod majd megnézni az újat, nagyon unalmas mind (beleértve az új) sajnos.
2/3 anonim válasza:
Azért ha láttad a sima Gyűrűk ura 3 részt, akkor valami alap fogalmad van róla. És igaza van az elsőnek, érteni akkor ne fogod.
Lehet élvezni úgy is, biztos látványos, de nem értelmes.Mondjuk amúgy is elég unalmas szerintem mind...
3/3 anonim válasza:
Nézd meg előtte az első kettőt, sőt, ha nem láttad a Gyűrűk Urát, akkor azt is. :D Amúgy szerintem egyáltalán nem unalmasak. Annyira nem nagy filmek mint a GyU, de nem baj, hisz az alapanyagot tekintve kihozták belőle amit ki lehetett. Az új filmnek bár vannak olyan hibái amiket nem tudok megbocsátani, de kárpótol érte, hogy ami jó volt benne, az rohadtjó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!