Melyik ez a Disney film? (lent)
Figyelt kérdés
A Disney Channelen adtak, en kb. 5 éve lattam. Nem sokra emlékszem belőle csak arra hogx van egy fiú csoport akik valami rosszat csináltak es az öreg szomszéd azt mondta nekik hogy csak akkor nem mondja el senkinek se ha forgatnak neki egy szexvideot(?). Erre a fiuk beleis kezdtek, kerestek hozza lányokat es az egyik lany baratjuknak van 2 lany ismerőse akik valahonnan repülővel jöttek ide hogy leforgassak a rövid filmet. Fiút találtak itthon is. Egy buli ideje alatt forgattak azon a helyszínen ahol a buli is van egy szobaban. Azis remlik hogy a fiu akit szereztek a filmhez, beijedt, es a főszereplő srac vállalta be a szerepet.2014. dec. 27. 10:24
1/5 anonim válasza:
Kötve hiszem hogy ez disney film ;)
2/5 anonim válasza:
erre a címre én is kíváncsi vagyok mert szerintem régen láttam a tv-ben. amúgy tuti nem a disney chanellen ment
3/5 anonim válasza:
Ilyet biztos nem adtak a Disney Channel-en
4/5 A kérdező kommentje:
En teljesen Disneyre emlékszem (?) de ha nem az akkor mindegy. Ettől meg érdekelne a cime ;)
2014. dec. 29. 01:37
5/5 anonim válasza:
disneyben sex? O.o arra én is kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!