Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot ajánlanátok?

Milyen sorozatot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Eddig a következőket néztem végig:

Prison Break, Dexter, Lost, illetve a The Walking Dead-et nézem.

Ezek az alkotások nagyon lekötöttek, nagyon sokszor gondolok még rájuk és sajnálkozok, hogy vége lett. Valami hasonlót szeretnék, ami hasonlóképpen letudja kötni az embert.

2014. dec. 26. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Breaking Bad

Teen Wolf

2014. dec. 26. 16:32
 2/6 anonim válasza:
fringe
2014. dec. 27. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ezeket ajánlanám, nagyon jó, minőségi sorozatok szerintem:

Breaking Bad, The Killing, Sons of Anarchy, Hannibal, True Detective, Fargo, Banshee, Homeland, Ray Donovan, Orphan Black, 24.

2015. jan. 6. 10:22
 4/6 anonim válasza:
A Trónok harcát ajánlom. Gyakorlatilag 5-6 nap alatt végignéztem az eddig megjelent 4 évadot. Annyira megtetszett. Amúgy az általad felsoroltak közül csak a Dextert nem láttam. A többit pedig kimondottan jónak találom.
2015. febr. 7. 09:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, amiket kivégeztem a fentieken kívül:

Breaking Bad, The Strain (első évad, nyáron jön a 2.). A Hannibal nagyon unalmas volt sajnos, 6. résznél abbahagytam.

Most a Teen Wolf és a Sherlock közt vacilálok, holnap pedig jön a The Walking Dead folytatás! :)

2015. febr. 7. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Spartacus. Ha szereted a gladiátoros vonalat. Szép nők és jótestű férfiak, vér, szex.... mi baj lehet belőle? ;)
2015. márc. 5. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!