Van valamilyen film a Guns N' Roses-al kapcsolatban? Esetleg a bandának egy filmje? Inkább régebbi, nem az új banda, hanem 1995-től lefele.
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 12:19
1/5 anonim válasza:
A The Dead Pool-ban / magyarul Holtbiztos tipp /tűnik fel az együttes az egyik, rocksztár szereplő temetésén. Egy rövid ideig láthatók.
Film nem készült még róluk, tudtommal, max. dokumentumfilmek, riportok, koncertek. A Youtubon van fent jópár. Viszont el tudom képzelni, hogy fog készülni valamikor a zenekar történetéről mozifilm, a tagokat megszemélyesítő színészekkel, persze. Vagy akár csak Axl Rose-ról. Elég maradandót alkotó csapat volt a fénykorában, örökre beleíródott a nevük abba a bizonyos Rock történelemkönyvébe.
2/5 A kérdező kommentje:
"A legveszélyesebb banda". :) köszönöm!
2014. dec. 28. 22:11
3/5 anonim válasza:
Szívesen!
Nagyon bírtam ezt a bandát fénykorában, tizenévesen / óh, azok a 90-es évek! /, és szeretem hallgatni őket még ma is.
4/5 Diamonocska válasza:
A Metallicának van egy filmje THROUGH THE NEVER!!
5/5 A kérdező kommentje:
én azt sajnálom, hogy nem mehettem el a 92-es koncertjükre, de hát akkor még meg sem születtem.
2015. jan. 11. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!