Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a filmek címe?

MaclanR kérdése:

Mi lehet a filmek címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni valaki nem tudja e megmondani régi filmek címét, de lehet nem egy filmből vannak!

1. részletre emlékszem csak: egyik jelenetben jobbról balra megy a kamera egy ház előtt és a kerítést veszi majd megáll az ajtónál és aki ott áll annak felrobban a feje.

Ha jól emlékszem ugyanebben a filmben volt este családi ház kertjében cross motorozik a srác és fa mögül a gyilkos láncfűrészt kiteszi aztán leviszi a fejét a csávónak!

2. itt a film témája kukacok vagy mik voltak amikor elalszik az ember akkor jönnek: A csaj elaludt este a kádba aztán fentről jöttek ezek aztán amikor felébredt eltűntek és kifutott mert 2 helikopter szállt le. nem a "Slither - Féltél már nevetve?" volt!

3. befalazós: úgy kezdődik hogy kintről mutat este egy házat bemegy a valaki le a pincébe aztán élve befalaz valakit közbe felébred és kiabál aztán otthagyja.

Aki emlékszik ilyesmikre neki köszönöm a segítséget!

2014. dec. 24. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
A 2. szerintem a Selyemgubó című filmben volt, csak nem tudom, hogy az 1. vagy a 2. részében, mert már régen láttam.
2014. dec. 25. 22:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, de sajnos nem a selyemgubó film az! Megnéztem mindkettő részt!
2014. dec. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!