Készült Heath Ledger életéről film?
Figyelt kérdés
Sok meghalt színész,zenész vak akiknek az életéről már filmet forgattak. Nem olvastam utána,de esetleg tud róla valaki valamit,hogy esetleg Ledgerről is terveztek e ilyesmit vagy volt is róla már film?2014. dec. 24. 15:28
1/3 anonim válasza:
Nem készült és valószínűleg nem is fog. Színészi kvalitásokra és életműre se volt akkora, hogy filmet kellene róla készíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert annyira emlegetik a mai napig, valaki biztos jót kaszálhatna belőle... Bár állítólag több könyv is készült az életéről, annak nem tudom,hogy milyen sikere lehetett...
2014. dec. 24. 16:10
3/3 anonim válasza:
Szia! Bár már biztos te is tudod attól még gondoltam szólok. Ebben a hónapban jött ki az I am Heath Ledger című dokumentumfilm ami állítólag nagyon személyes lesz. Olyan videók lesznek benne amit maga Heath vett fel. Május 17.-én fog kijönni az amerikai spike tv-n és a külföldi mozikban is megy elvileg,azonban ,hogy Magyarországon hol és mikor lesz megtekinthető egyenlőre nem tudni. Azonban ha te valamit megtudnál ezzel kapcsolatban esetleg válaszolhatnál majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!