Milyen jó Horror és Thriller filmek vannak?
Az ilyen kérdésekre adott választ mindig azzal kezdem, hogy ízlés kérdése. :)
Leírom a kedvenceimet, de én elsősorban a régebbi filmeket szeretem, amik sokak szerint már meg vannak kopva, meg nem lehet félni rajtuk.
Farkasemberes: Egy amerikai farkasember Londonban, Üvöltés, Démoni harcosok, Bad Moon (Rossz holdnak vagy Átváltozásnak fordítják). Sokan szeretik még a Ginger Snaps trilógiát, ami nekem pont nem jött be annyira.
Vámpíros: Salem's Lot (Tobe Hooper féle), John Carpenter: Vámpírok, Nosferatu, 30 nap sötétség (első rész!), Stake Land, Veszélyes éj (a remake is jó).
Érzem, hogy hosszú lenne, úgyhogy inkább csak felsorolom a legjobbakat. :)
Démonok 1-2., Démonok éjszakája 1-2., Massza, Rémálom az Elm utcában első (a többi gyengébb vagy nagyon gyenge), Péntek 13. összes (bár a remake...), Hellraiser 1-3. Holtak hajnala (Romero), A dolog (eredeti és remake is), Orca, Cápa, Mélytengeri szörnyeteg, Háborgó mélység, Lifeforce, Leviathan, Phantasm 1-4.
És még hosszan sorolhatnám.
Távozz tőlem sátán! - nemrég jelent meg és eszméletlen jó! szellemes, nyomozgatós, ördögűzős kis film, nekem tetszett pedig nem ma kezdtem a műfajt :D
Viharsziget - durva csattanó a végén
Törvénytisztelő polgár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!