Mi a címe ennek a horror filmnek?
Az elején van egy kislány, akinek a házába betör egy sarlós ember és megöli a szüleit. A kislány túléli (ekkor még nem tudni, hogyan), aztán szanatóriumba kerül, de onnan idővel kiengedik. Felnőttként elmegy dolgozni egy családhoz, ahol mindig fél attól a sarlóstól, beképzeli, hogy ott van, stb. Aztán kiderül, hogy ő maga vált azzá a sarlós gyilkossá, és az egész családot szépen kinyírja. Egy csajt nem tud megölni, mert ez a csaj öli meg őt. Utána ez a csaj kerül szanatóriumba, és majd ő lesz a következő sarlós gyilkos (a tekintete utal rá a film végén). Tehát ebből lehet arra következtetni, hogy anno a kislány is megölte azt a gyilkost, stb....
Valaki ismeri ezt a filmet? Mi a címe?
Köszi előre is!
Nem láttam, de a sarlóból ezekre tudok asszociálni:
Kukorica gyermekei 1-4. valamelyik.
A kaszás
#2, biztos nem, de azért köszi!
#1, köszi az infókat, amerikai filmként emlékeztem rá először, de most hogy így írtad, tényleg német. A kislány anyja francia volt, az apja meg német, most így még pluszban ez is beugrott. :D
Első, Neked hála megtaláltam!
Flashback- Mörderische Ferien (magyarul: Szünidei gyilkosságok /vagy/ Véres vakáció) .... Szóval igen, még a nyárhoz is köze van. :D
Ezaz! Akkor jól emlékeztem :D
Jó film, nekem nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!