Tudtok olyan horrorfilmet, ami "tényleg" horror? Olyasmire gondolok, mint. [Lent]
Démonok között
Sinister
Mama
Ördög
Ideglelés Csernobilban
Ház az erdő mélyén
Kísértetjárás Connecticutban
A kaptár
Halálos kitérő1/2/3
REC1/2
A fekete ruhás nő
A bűn éjszakája
Náci zombik
Hívatlan vendég
Kezedben a döntés
A kör
Adsz vagy kapsz
Stay Alive - Ezt éld túl!
Mészárlás szabály szerint
Sziklák szeme1/2
Freddy vs. Jason
Az Édeni tó
Sikoly
Köpök a sírodra
28 nappal később
28 héttel később
Viasztestek
Halálos hallgatás
Hideg préda1/2
1408
Vonat
Éjféli etetés
Magasfeszültség
Nem mind jó, de persze majd te eldöntöd. :)
Neked is azt ajánlom, hogy horror helyett nézz inkább keményebb filmdrámákat vagy izgalmas thrillereket.
Régen szerettem a horrorokat, de mostanra rájöttem, hogy szinte az összes kész vicc.
Egyébként a Fűrész c. film szerintem egy jó film, legalább van egy kis társadalomkritika benne. Bár a folytatásokat kár volt hozzá csinálni, csak komolytalanná teszik az egészet.
Amiket példának írtál azok inkább thrillerek így írok azok közül is egy keveset.
Álmok otthona
Viharsziget
Az utolsó ház balra(2009)
A bárányok hallgatnak
A fülke
Hetedik
Árvaház
Oldboy
Psycho
Tortúra
Gyilkos kilátások
Ők (2006) (Ils)
Persze, ha nyomasztó filmekre lennél kíváncsi, mint a Szerb film például, olyanokat is tudok írni.
#1 - Az első részét láttam, lehet, hogy megnézem a másodikat is.
#2 - Huh, hát irtál egy párat, bár felét láttam. :) Megpróbáltam érzékeltetni, hogy nem kérek Trash-Movie -t... A Stay Alive egy vicc. Nagyon gagyi film, bár "kocka" vagyok, de nekem nagyon nem jött át. A Fűrészről meg csak annyit: Szerintem nagyon jó, már-már művészi film, remek hangulatot teremt, a brutalitás meg rátesz egy lapáttal.
Jöhetnek még nyomasztó/horrorok, kíváncsi vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!