Naruto valamelyik reszeben Sasuke osszejon Sakuraval?
Figyelt kérdés
Es ha tudjatok akkor melyik az a resz? es csokoloznak benne/2010. febr. 2. 13:20
1/8 A kérdező kommentje:
kerlek kerlek irjatok valasozkat..:((
2010. febr. 2. 13:30
2/8 anonim válasza:
Azt nem tudom melyik rész,de gyerekük fog születni aki egy csillagharcos lesz.
3/8 anonim válasza:
biztos vagy ebben?....:'/ Én erősen kétlem, hogy ez így lenne, ugyanis (spoiler) ahogy én tudom, Sakura most indul, hogy megölje Sasut..
4/8 anonim válasza:
Jah, de a manga most ott tart, hogy naruto és sasuke fognak harcolni, és Kishimoto azt mondta, hogy ahol ez a harc megtörténik, onnan már nincs messze a naruto vége:((
Addig meg nem hinném, hogy összejönnének, pedig én is nekik drukkolok minden manga olvasásnál.:)
5/8 anonim válasza:
A rajongók sok fanfiction-t és doushinji-t gyártanak ahol összejönnek, de az ilyenekhez Kishimoto-nak semmi köze nincs. Amúgy sokáig én is szurkoltam nekik most visztont már szinte teljesen biztos vagyok benne hogy sasuke senkivel se fog összejönni. Egyszerűen nem érdemli meg.
6/8 anonim válasza:
Sakura szerelmet vallott Narutonak, és mondta,hogy már nem érdekli Sasuke, így nem jönne össze. Én egyébként örülök ennek. XD hogy nem jönnek össze.
♥Sasuke♥ 4ever!
7/8 anonim válasza:
És már van olyan rész amelyben lmondja Sakura Narutonak hogy szereti?Még a shippuuden elején tartok,de nagyon érdkeln...:)
8/8 anonim válasza:
Igen Sakura tényleg azt mondja Narutonak hogy őt szereti de csak hazudik neki hogy naruto ne menjen sasuke után mert ő akarja megölni, de nem tudja mert még mindig szereti. A mangában volt egy olyan rész hogy az egyik beteg szerelmet vall Sakurának de szakura megmondja neki hogy ő mást szeret és eközben sasukéra gondol tehát még mindig őt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!