Hogy tudnám legyőzni a horrorfilmek után előtörö félelmem?
Nagyon szeretek horrort nézni az adrenalin miatt meg amúgy is.
Nem sokat láttam, mert nemsokra bírtam rá venni magam.
A reaident evilt , paranormal activityt, rémálom az elmutcábant, adsz vagy kapszt és a fűrészt láttam a fűrész a kedvenceim közé tartozik.
Sajnos ezek után a filmek után "teljesen letargiába esek" kisvillanynál próbálok aludni , de az úgy se megy inkább csak nézelődök a szobámban körbe és moccanni sem merek, ez kb 2-3 éjszakát szokott tartani.
Már nagyon elegem van belőle.
Mindig társaságban nézek ilyen filmeket de néha szeretnék egyedül is, de úgy utána még rosszabb lenne.
Hogyan tudnám ezt le győzni, hogy tudom meggyőzni magam hogy ez csak egy film?
Még érdekel jó pár, mint pl a Silent Hill, de nem birom rávenni magam.
17/l
Eljön majd az ideje, hogy visszasírod ezeket az időket. :) Én nagy horror fanatikus vagyok, de már nemigazán hatnak rám. A Silent Hillen egyenesen elaludtam. A Fűrész szerintem nemigazán a borzongató kategória, a Resident Evil is inkább akció. Na mindegy, nem ez volt a kérdés, bocs! :)
Mit lehet tenni? Talán azt tudom javasolni, hogy nézz enyhébb darabokat, és folyamatosan haladj a keményebbek felé! Az olasz és ázsiai filmeket például szerintem felejtsd el egy időre! Nézz inkább régebbi filmeket! Ezekre azt szokták mondani, hogy megkoptak már, de azért szerintem te bőven tudnál borzongni rajtuk - ahogy a szavaidból kiveszem. '80-as évek? Nekem például a kedvenc korszakom (és nem csak nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!