Mikor tudják meg a többiek (Sakura pl), hogy Naruto apja a Negyedik Hokage?
De Minato meghalt, nem? Mármint azon már túl vagyok, hogy találkozott a szüleivel a fejében, de életre kelnek, vagy mi? ^^
Mondjuk reménkedem benne... Emlékszem, még régen láttam eg Naruto részt a tévében (jó rég volt már), és valami olyasmi rémlett, hogy a rózsaszín hajú lány beszélt egy piros hajúval, meg ott volt két szőke pasi is. Mostmár tudom, hogy ki-kicsoda volt.
Akkor ez melyik részben van?
Nemtom melyik részre gondolsz.
De Minatóval előszörakkor találkozott, mikor feloldotta a Kyuubit fogvatartó pecsétet a Nagatós részeknél.
Utána Kushinával mikor tanulta irányítani a Kyuubit.
Ez mind a kettő olyan találkozás volt,h Minato Narutóba zárta a chakrája egy részét mikor meghalt és a Kushináét is, és ezért tudott velük találkozni Naruto, a "fejében".
Utána pedig a "háborúban" volt,h Orochimaru az Edo Tenseijel reanimálta/felélesztette a halott hokagéket, majd csatlakoztak a harchoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!