Olyan film, amiben válás után újra házasodnak és boldogok?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnék ilyen filmet nézni. Mindketten elváltunk. Szeretnénk majd esküvőt kb két év múlva. Szeretnénk olyan filmet nézni, amiben masodsorra házasodnak, lanykeres van bent....stb. Csak nem tudunk egy ilyen filmet se.2014. dec. 11. 12:49
2/7 A kérdező kommentje:
Félre érthetően írtam, bocsánat. Új kapcsolatban vagyunk. Előző lezárva mindkettőnk részéről. Új kapcsolatban készülünk házasságra, már van közös gyermekünk is. Ehhez keresünk filmet.
2014. dec. 11. 13:08
3/7 anonim válasza:
Nem teljesen ilyen, mert ebben egyik fél sem volt házas, de én azért javasolnám a Szerelem a végzetent. :)
4/7 anonim válasza:
mindent amit asexröl tudni szeretnél(vagy akartál )
az gyanon jo film
6/7 Rbomb válasza:
Talán a szerelem hullámhosszán.Tom Hanks és Meg Ryan-nal
7/7 anonim válasza:
A "One Day" hasonló, bár abban sincs válás papír szerint, de gyönyörű érzelmes film, csak ajánlani tudom, illetve ott van még az "If only", ha lehet a One Day -el kezdjetek, hidd el nem fogsz csalódni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!