Melyek azok a filmek amelyekben benne van Harley Quinn?
Minap néztem meg a Batman Assault on Arkham Animációs filmet, animét, mesét - nemtudom.
Felfigyeltem benne Harley Quinn-re és amióta láttam úgy érzem muszáj a vele kapcsolatos médiákat, filmet, sorozatot, játékot, képregényt megtalálnom, megnéznem, kijátszanom, elolvasnom.
Tehát mely filmekben szerepel, illetve ismerhetem meg a történetét hogy mitől lett olyan amilyen ? -tökéletes
Egyszerűen nagyon bejön, a jelleme, viselkedése -imádom az elvont őrült elmebeteg dolgokat.
A kinézete, egy zseni az aki megalkotta őt, gondolok én itt az öltözékére és a szőke #ikercoffos(twin tail) hajára, ráadásul kék szempárral párosítva ezek együttese olyan $3xu41i5 töltetet ad hogy amikor jelenet volt pislogni nem tudtam.
Dr. Harleen Quinzel volt az eredeti neve pszichológusként dolgozott az Arkhamban, leginkább Jokert vizsgálta és végül a csodálója lett az általa sokszor Mr J-nek szólított pszichopata bohócnak. A karaktere legelőször a Batman The Animated Series-ben (nálunk Batman a Rajzfilmsorozatként futott) láthattuk ott többször is megjelenik. [link]
Az Assault on Arkham a Batman Arkham videójáték sorozat univerzumában játszódó animációs film, az Arkham játékokban is megjelenik Harley Quinn.
A játékok kiadási sorrendben:
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origin
Batman Arkham Knight
Az Asylumot a City-t és a knightot a Rocksteady készítette míg az Origint a WB Montreal. Történetben az Origin az első utána Asylum -> City és a jövőre érkező Knight.
Nagyra értékelem a válaszodat, köszönöm.
Az animációs sorozatban fel lelhető az amikor Harley, Jokert vizsgálgatja majd csodálója lesz ?
Tehát filmekben abszolút nem szerepel ?
2016 te jó ég.
Amúgy köszi szépen, nem gondoltam volna hogy lesz ilyen
De ha ilyen Arrow, meg Flash szintű, akkor jó lesz az.
Viszont így utána nézünk a képregénynek.
Sok képregény fent van neten, bár én elsősorban a Suicide Squad-ot ajánlom, mert hát végül is, abból fog film készülni. Amúgy, megtaláltam a Mad Love-t feliratosan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!