Milyen igazán sírós filmet ismertek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 20:56
23/28 Nagira válasza:
Én mindig beleélem magam egy-egy filmbe, hogy a legteljesebben tudjam értékelni, tudjon rám hatni, ez minden műfajra igaz. Sírni is nagyon tudok filmeken, nagyon sok van, de amiken nagyon elérzékenyültem, illetve ha újranézem, ugyanúgy bőgök:):
Ollókezű Edward
A remény rabjai
Ghost
Tisztességtelen ajánlat
Szerelmünk lapjai
Én, Pán Péter
Titanic
A 200 éves ember
Ház a tónál
Benjamin Button különös élete
Gladiátor
Tövismadarak
és a legújabb, csodálatos film: Hacsi - a leghűségesebb barát
24/28 Nagira válasza:
Előzőhöz: elnézést, kimaradt egy csodás film
Az időutazó felesége
25/28 anonim válasza:
Most láttam: Suzanne naplója (eredeti címe: Suzanne naplója Nicholasnak).
És még sírós az Éjjel a parton.
27/28 anonim válasza:
Üzenet a palackban. Az egész filmnek olyan szép hangulata van, néha vidámabb résznél is majd elsírtam magam.
28/28 anonim válasza:
Sophie választása. A kedvenc filmem, de csak egyszer mertem eddig megnézni, mert utána három napig mikor eszembe jutott mindig sírni kezdtem. Nagyon jó, de tankolj be zsepiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!