Írnátok olyan jó sorozatokat, amelyek több évadosak, már befejeződtek, és mindegyik évad lement szinkronosan is idehaza?
ezeken kívül, és sitcomot ne
Szökés, Hősök, Drót, House, Lost, Smalville, Dexter, Dallas, Vészhelyzet, X-akták, Sírhant művek, True Blood, Kaliforgia, Spartacus, Róma, Maffiózók, Elnök emberei, Buffy, Alias, 24, Dawson, Hazudj ha tudsz
Braking Bad (magyarul Totál szívás...). Eleinte kicsit vontatott, de a végére nagyon felpörög.
Aztán The Walking Dead, ez most is megy, de minden része van magyarul, még az aktuálisan megjelenő epizódok is kb. másnapra szinkronizálva vannak. Jelenleg az 5. évadnál tart.
Mentalista. Ebből még vissza van egy évad, de mire végigérsz az eddigieken, addigra az is le lesz szinkronizálva, mert az RTL folyamatosan adja.
American Horror Story. Ez is egy jelenleg futó sorozat, de egyedülállóan minden évada másról szól, persze a horror vonalat megtartva. Első egy érdekes házban játszódik, második egy elmegyógyintézetben, harmadik boszorkányokról szól, a negyedik ami most megy egy cirkuszi show.
True Detective Egy évada van, Matthew McConaughey és Woody Harrelson van a főszerepben, de ennek is a következő évada már máshol játszódik majd, más szereplőkkel, történettel.
Befejezett és szinkronizált sorozatokat nem igazán tudok, így hogy már ennyit láttál. Hazai viszonylatban, akik sok sorozatot kiadnak magyarul az RTL, TV2, ahol ugye ilyen CSI, NCIS, Dr Csont mennek de ezek még nincsenek befejezve.
Az ilyen CSI, Mentalista, Gyilkos elmék dolgokba csak bele-bele nézek, csak nem nagyon szeretem, mert nem összefüggő.
Breaking Bad, AHS, The Walking Dead, True Detective ezeket láttam, csak ugye nem ilyeneket akartam most.
Valami más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!