Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Uj Termitaror film elozetesebe...

Uj Termitaror film elozeteseben a T1000-es van?

Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos igen. Gyötrelmesen ótvar lett az előzetes...
2014. dec. 4. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, és egy sima T-800-as és egy átprogramozott is. Egyébként nem tudom miért lett rossz az előzetes. Szerintem a zeneválasztás nagyon jó lett, ha meg a CGI minőségére gondolsz, azon még fognak javítani.
2014. dec. 5. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Kár, hogy megmutatták az ősz hajú T800-ast. Azt lehetett tudni, hogy öregszik a terminátor, de én sajnálom, hogy lehetett benne látni. Jobb lett volna csak a filmben megmutatni.
2014. dec. 6. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
44%

#2-es: a zeneválasztás is gyenge volt. Lényegében a második zenéjét adták le. Nem a CGI volt a leggyengébb pont, az csak rátett egy lapáttal az egészre. Nem volt semmi hangulata, gusztustalanul vettek át jeleneteket az első két részből. Továbbá a casting is elég erőltetett: Courtney nem való egy ilyen filmbe, Arnold meg már öreg...

Sajnos az előzetes promóanyagok nem a fals képet mutatták...

A kérdezőnek: azért mutatták Schwarzit, mert ez volt az egyetlen aduja a stúdiónak, ha nincs benne, már senkit nem hozna lázba. Cameron érti és ismeri franchiset, nélküle teljesen veszett fejsze nyele...

2014. dec. 6. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak az előzetes legvégén szólalt meg a régi film zenéje. Egyébként ha benne is volt az a zene, nem tudom mi a baj vele, ez olyan, mint a Star Wars és a Jurassic Park főcímzenéje. "Ikonikus." Hangulat alatt nem tudom mit értesz, már vagy 3-4 éve ilyenek az akciófilm előzetesek. Jai Courtney szerintem nem feltétlen borzalmas, Jason Clarke pedig kifejezetten jó választás John Connor-nak.

Schwarzenegger nélkül pedig nincs Terminátor. Szerintem ezt nagyon sokan el tudják mondani. Látod mi történt a Megváltással. Még Arnold (na jó egy nagyon kicsit mégis) sem volt ott, hogy feldobja a filmet.

2014. dec. 6. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!